GROEPSUITJE

Een GPS-tocht doen aan het Grevelingenmeer, het gebied rondom restaurant Paviloen Meerzicht, staat garant voor gezelligheid, fun en uitdaging. Ideaal voor een teamuitje met collega’s of om vrienden en familie eens op een andere manier te leren kennen. Al mogelijk vanaf … personen!

Meer informatie Ja daar heb ik zin in!

Wist je dat je bij Paviljoen Meerzicht ook kunt boogschieten? Test jezelf, je collega’s of je vrienden wie het beste kan richten. Boogschieten wordt georganiseerd door onze Outdoor-partner, het is geschikt voor kleine en grote groepen en staat garant voor een ontspannen groepsactiviteit!

Meer informatie Ja daar heb ik zin in!

Utopia is niet zomaar een teamactiviteit. Met de groep ga je namelijk tijdens Expeditie Utopia een nieuwe samenleving creeëren. Je begint met bijna niets en hebt elkaars fysieke kracht, denkwerk en vindingrijkheid nodig om te overleven. Het spel wordt begeleid door onze Outdoor-partner Outdoor Westvoorne. Spanning en sensatie gegarandeerd!

Meer informatie Ja daar heb ik zin in!

Het strand aan het Grevelingenmeer bij Paviljoen Meerzicht is een prachtige plek voor een partijtje beachvolleybal. Een ideaal teamuitje voor bedrijven in Zeeland, Zuid-Holland of Noord-Brabant, het is dichtbij, er is genoeg parkeergelegenheid en je kunt een leuk arrangement samenstellen met bijvoorbeeld een dinerbuffet.

Meer informatie Ja daar heb ik zin in!

Meer informatie?

Bel 0111 48 26 95
E-mail info@paviljoen-meerzicht.nl

Onze locatie

U vindt ons aan Strandweg 4 te Bruinisse.
Gelegen aan het Grevelingenmeer.

GROEPSUITJE