FAMILIEFEEST

Heeft u een kroonjaar te vieren (ziet u Abraham of Sara?), een huwelijksjubileum, de geboorte van uw kind of heeft u een andere reden om een feestje te geven? Bij Paviljoen Meerzicht wordt uw feest tot in de puntjes verzorgd. Gelegen aan het Grevelingenmeer is Paviljoen Meerzicht de ideale locatie om uw familie en vrienden welkom te heten voor een informeel feest. 

Jubileumfeest

Jubilea zijn het waard om gevierd te worden. Gaat u binnenkort een kroonjaar in of heeft u een huwelijksjubileum te vieren? Of het nu om een 10-jarig, 25-jarig of 50-jarig jubileum gaat, wij verzorgen graag uw borrel, receptie, buffet of bbq. Let op: ook elk jaar daar tussenin is wat ons betreft een feestje waard!

Kraamfeest

(Aanstaande) ouders kunnen in ons restaurant een ontspannen kraamfeest geven, waarbij iedereen de nieuwste aanwinst van de familie kan bekijken. Onze arrangementen, van receptie tot high tea, zijn tot in de puntjes verzorgd, zodat u heerlijk kunt genieten van uw kraamfeest.

Vrijgezellenfeest

Bent u de aangewezen persoon om een vrijgezellenfeest te organiseren? Ook dan is Paviljoen Meerzicht de ideale feestlocatie. Voor uw vrijgezellenuitje bieden wij sportieve, creatieve en bovenal gezellige activiteiten, zowel binnen, naast en op het water.

Familiefeest

Viert u uw aanstaande familiefeest in ons restaurant? Bespreek uw wensen zoals koffie met een Zeeuwse bolus, heerlijke lunch, gezellige BBQ, uitgebreid buffet en/of spetterend feest voor een onvergetelijke dag!

 

Familiefeest

FAMILIEFEEST