BRUILOFT

Op zoek naar een bijzondere trouwlocatie in Zeeland, Schouwen-Duiveland of Goeree-Overflakkee? Paviljoen Meerzicht is de ideale plek voor een onvergetelijke dag!

Trouwen aan het water

Ons stijlvolle en gezellige restaurant is gemakkelijk bereikbaar en ligt pal aan het Grevelingenmeer. Het uitzicht over het water zorgt dat uw bruiloft direct een ongedwongen en romantische sfeer krijgt.

Er zijn tal van mogelijkheden om de trouwdag volgens uw planning te laten verlopen. Van brunchen met de naaste familie tot een gezellige barbecue voor al uw gasten. Van intiem diner tot een spetterend feest met familie en vrienden. Ook is het mogelijk uw bruiloft naar uw eigen wens te stylen. Wilt u een klassieke bruiloft, of juist een ceremonie buiten aan het water? We vertellen u graag alles over de mogelijkheden.

Huwelijksceremonie bij Paviljoen Meerzicht

Paviljoen Meerzicht is een officiële trouwlocatie, zodat de ambtenaar van de burgerlijke stand uw huwelijksplechtigheid kan voltrekken. Het is mogelijk de gehele dag (ceremonie, receptie, diner en feest) op één locatie te blijven, wel zo prettig voor uw gasten. Bij mooi weer kunt u de ceremonie buiten laten plaatsvinden, met een luxe overkapping of gewoon onder de blote hemel. Trouwen op zo’n unieke locatie, dat doet niet iedereen!

Is je interesse gewekt en wil je weten welke mogelijkheden restaurant Paviljoen Meerzicht voor jullie bruiloft te bieden heeft? Vul het contactformulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

 

Ceremonie

Fotoshoot bij Paviljoen Meerzicht.
Aan deze shoot werkten mee: Fotografie: Anneke Fotografie, Bloemen: ’t Bloemenschuurtje Stellendam, Licht en geluid: Happy Music, Styling en decoraties: Happy Weddings, Haar en make-up: Kapsalon Marvellous, Jurk: Ines Bruidsmode, Trouwhuisstijl: Le Chic Cards & Design, Kleding bruidegom: Ever Jeans Middelharnis, Trouwambtenaar: van ver trouwen, Fruit: Groentebroer, Taart: Lynn’s Bakery, Stretchtent: Bedouin Stretchtents, Foodtruck: Tante Ans, Auto: Heleen Vlietland

BRUILOFT