BARBECUEN

Barbecuen bij Paviljoen Meerzicht is altijd een goed idee. Met uitzicht over het Grevelingenmeer, heeft u direct een ontspannen vakantiegevoel! Zomer of winter, BBQen kan in ons restaurant het hele jaar door.

Wilt u zelf aan de slag met het vlees op het vuur, of laat u dit liever over aan onze kok, alles is mogelijk bij Meerzicht. Een barbecue zorgt naast lekker eten ook voor een goede en ontspannen sfeer op uw personeelsfeest, jubileumviering of bruiloft.

BBQ arrangementen

U kunt genieten van diverse BBQ-arrangementen, die altijd voorzien zijn van met een koud buffet. Het is al mogelijk vanaf 20 volwassenen een barbecue aan het Grevelingenmeer te realiseren. Van kipsaté tot maiskolf, en varkensoester tot zwaardvisfilet, of toch liever de vegetarische opties? Bespreek uw barbecue-wensen met Paviljoen Meerzicht, het is al mogelijk om te BBQen vanaf € 22,95 per persoon!

Als voorafje krijgen alle gasten van de barbecue een crostini met tomatentapenade van de BBQ. Heeft u al trek gekregen? Neem contact op met Meerzicht voor meer informatie!

BARBECUEN