FEESTEN

U wilt eens iets anders dan een standaard trouwlocatie? Stop dan met zoeken! Door de bijzondere ligging van Paviljoen Meerzicht aan het Grevelingenmeer, op de grens van Zuid-Holland en Zeeland, kunt u trouwen aan het water. Met de uitstraling van een beachclub en de kwaliteit van een volwaardig restaurant staan wij garant voor een onvergetelijke bruiloft!

Meer informatie Ja daar heb ik zin in!

Barbecuen bij Paviljoen Meerzicht doet u gezellig samen met uw vrienden, familie of collega’s. Een buffet van vlees, vis en heerlijke salades zijn de ingredienten voor een heerlijke barbecue en een plezierig avondje uit. Ook heel erg geschikt voor teamuitjes, bedrijfsbarbecue of familiefeest en te combineren met een spel-activiteit.

Meer informatie Ja daar heb ik zin in!

Heeft u iets te vieren? Van jubileumreceptie tot kraamfeest, van verjaardag tot vrijgezellenfeest: Paviljoen Meerzicht verzorgt uw feest tot in de puntjes. Ons gastvrije team verzorgt voor alle gasten een onvergetelijk feest. Vertel ons uw wensen en wij verzorgen een voorstel op maat!

Meer informatie Ja daar heb ik zin in!

Een buffet is een ideale uitkomst wanneer u met een gezelschap wilt genieten van een heerlijk diner. Van 20 tot 200 personen en van koud, warm, vis, vlees tot vegetarisch. Wij maken graag een voorstel op maat. Ook handig; bij onze locatie is voldoende parkeergelegenheid, dus laat u daardoor niet weerhouden.

Meer informatie Ja daar heb ik zin in!

Meer informatie?

Bel 0111 48 26 95
E-mail info@paviljoen-meerzicht.nl

Onze locatie

U vindt ons aan Strandweg 4 te Bruinisse.
Gelegen aan het Grevelingenmeer.

FEESTEN